دوشنبه# #،# #01# #مرداد# #1403
رئیس پژوهشکده گردشگری پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور: نباید به مسائل آموزشی و پژوهشی گردشگری به عنوان هزینه بنگریم
رئیس پژوهشکده گردشگری پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه در آموزش رسمی و آموزش غیررسمی؛ گردشگری جایگاهی ندارد، گفت: تا زمانی که به مباحث آموزشی و پژوهشی این صنعت در کشور به عنوان هزینه بنگریم، آسیب بزرگی به بخش گردشگری وارد کردهایم.
به گزارش پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر ناصر رضائی امروز 4 اردیبهشت ماه در ششمین سمینار نوروزی که توسط پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به ضرورت توجه به مساله گردشگری در کشور اظهار کرد: متاسفانه به موضوع گردشگری در کشورمان تا زمان آغاز تحریمها و مشکلاتی که در پی فروش نفت در دنیا برایمان ایجاد شد توجهی صورت نمیگرفت تا زمانی که بر اساس آمارها اعلام شد یک میلیارد و 600 میلیون گردشگر در دنیا وجود دارد که هزینه کرد متوسط آنان در مقاصد گردشگریشان 1200 دلار است.
وی تاکید کرد: با توجه به سابقه غنی فرهنگی و تاریخی کشورمان، در صورتی که حضور ایران در مسائل مربوط به گردشگری در دنیا کمرنگ شود، کل تاریخ دنیا با چالش مواجه خواهد شد.
رضائی به تدوین سند راهبردی و برنامه ملی گردشگری در کشور اشاره و تصریح کرد: با این وجود، اسناد فوق جزو اولویتهای صنعت گردشگری نیست.
رئیس پژوهشکده گردشگری پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور بر ضرورت حمایت از ذینفعان و بخش خصوصی گردشگری در کشور تاکید و عنوان کرد: نه تنها از بخش خصوصی گردشگری حمایتی نمیشود بلکه در کار آنها هم کارشکنی انجام میشود.
رضائی به اهمیت مباحث آموزشی اعم از رسمی و غیررسمی در گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: تا زمانی که به مباحث آموزشی و پژوهشی این صنعت در کشور به عنوان هزینه بنگریم، آسیب بزرگی به بخش گردشگری وارد کردهایم.
اخبار
- پژوهشگر گروه پژوهشی جامعهشناسی گردشگری:
- /شناسايي ترجيحات نوظهور گردشگران/
- /جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/
- دکتر بخشی: دونسل کلیدی برای مطالعات گردشگری، نسل زد و سالمندان هستند
- رضا رضوانی: مقاصد گردشگری چرخه عمر دارند، در صورت نداشتن تمهیدات مناسب دچار افول خواهند شد
- رئیس پژوهشکده گردشگری پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور: نباید به مسائل آموزشی و پژوهشی گردشگری به عنوان هزینه بنگریم
- دکتر علی رهنما: میزان ماندگاری زائران در مشهد 5 شب بوده است
- دکتر رضوی زاده: مقاصد سنتی برای آکه بتوانند درعرصه رقابت باقی بمانند باید خیلی نوگراتر باشند
- انتصاب دکتر براتی به عنوان سرپرست پژوهشکده گردشگری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی
- آغاز فعالیت دکتر براتی، سرپرست پژوهشکده گردشگری
- دستیابی پژوهشکده گردشگری به رتبه هفتم در میان پژوهشگاه ها و موسسات پژوهشی هنر، علوم انسانی و اجتماعی کشور
- بیست و ششمین شماره فصلنامه علمی "مطالعات اجتماعی گردشگری" منتشر شد